JKA Limburg    JKA Karate Limburg

Nieuws

faceraybans faceraybans.com

JKA Provinciaal Jeugdkampioenschap 2016

Op zondag 17 januari namen in de gemeentelijke sporthal van As meer dan 70 jongeren deel aan het jaarlijks JKA Provinciaal Jeugdkampioenschap. Het was een leuke en sportieve namiddag waarin onze jongeren onbevreesd lieten zien dat ze heel wat in hun mars hebben. Hier vind je de resultaten.

Bericht geplaatst op 24 januari 2016

 

Ontdek onze groep op Facebook

https://www.facebook.com/JKA-Limburg-938287602868789

Hier vind je alle nieuwtjes, agenda en foto's terug. 

 

Trainen met Europees kampioen Arnaud Vicaire

Arnaud Vicaire, kapitein van onze nationale ploeg en Europees kampioen, vertrekt deze zomer voor een jaar naar Japan. Maar voor het zover is, komt hij ons op donderdag 7 mei verwennen met een unieke training, die zal doorgaan in de dojo van Genk.

Nike Air Max 95 Blue Orange, Air Max 95 Dark Blue Nike Air Max 95 Blue Orange, Air Max 95 Dark Blue
Nike Lebron Red And Gold, Nike Lebron 15 Low White Metallic Silver, Nike Lebron 16 Low Cp - Men's Lebron James | White/metallic Gold/midnight Navy/university Red http://ebysuperbsport.com/845-nike-lebron-red-and-gold-nike-lebron-15-low-white-metallic-silver-nike-lebron-16-low-cp-men-s-lebron-james-white-metallic-gold.html
Jordan 6 Rings Winterized Grey, Jordan 6 Rings Winterized Boots, Jordan 6 Rings Winterized - Men's Wheat/black/red http://jerseycheapforsale.com/395-jordan-6-rings-winterized-grey-jordan-6-rings-winterized-boots-jordan-6-rings-winterized-men-s-wheat-black-red.html
faceraybans.com http://faceraybans.com

Deze training begint om 19u30 en staat open voor alle karate-ka vanaf 3de kyu.

 

 

JKA Provinciaal Jeugdkampioenschap 2015

Op zaterdag 17 januari vond het JKA Limburg Provinciaal Jeugdkampioenschap plaats in sporthal Olympia te Heusden. Een kleine 60 deelnemers gaven, gesteund door hun talrijke supporters, het beste van zichzelf. De resultaten vind je hier, de foto's hier.

Bericht geplaatst op 19 januari 2015

 

 

Kumeta Sensei in Genk

Op donderdag 20 november zal Kumeta Sensei eenmalig les geven in de dojo te Zwartberg. Aanvang training: 19u30. Vanaf 3de kyu. Kostprijs: €10. Inschrijven bij Robby.

 

Bericht geplaatst op 11 november 2014

 

 

JKA Limburg Provinciaal Jeugdkampioenschap 2014

 

Zo'n 65 deelnemers en hun talrijke supporters verzamelden gisteren in de sporthal van As voor het Limburgs Provinciaal Jeugdkampioenschap 2014.

 

Het werd een prettig namiddagje karate voor onze jongeren, die zich met volle overgave van hun beste zijde lieten zien.

 

Het Limburgs Provinciaal Kampioenschap geldt als selectiewedstrijd voor het Vlaams Kampioenschap te Knokke op zondag 16 maart.

 

De resultaten vind je hier.

 

Bericht geplaatst op 20 januari 2014

 

Kawawada Sensei in Genk

Op donderdag 21 november zal Kawawada Sensei eenmalig les geven in de dojo te Zwartberg. Aanvang training: 19u00. Kostprijs: €10. Inschrijven bij Robby.

 

 

Bericht geplaatst op 4 november 2013

 

 

 

Karateclub Shin-bo As is 20 jaar jong: groepsfoto

Groepsfoto naar aanleiding van het twintigjarig jubileum van Karateclub Shin-bo As.

 

Karateclub Shin-bo As wordt 20

Karateclub Shin-bo As is dit jaar twintig jaar jong en dat wordt gevierd! Het bestuur en de leden van Shin-bo As nodigen daarom alle Limburgse karateka uit op het karatefeestje dat zij organiseren naar aanleiding van de viering van dit jubileum. De uitnodiging en het programma van de festiviteiten vinden jullie hier.

 

Provinciaal Jeugdkampioenschap 2013

Op zaterdag 19 januari jongstleden konden sneeuw noch koude onze immer enthousiaste Limburgse karate-ka weghouden van de Stedelijke Sporthal van Heers waar JKA Limburg en Nakayama Dojo Heers die dag het Limburgs Provinciaal JKA Jeugdkampioenschap 2013 organiseerden. Een kleine 80 kampers met bijbehorende supporters zorgden ervoor dat de namiddag uitgroeide tot een gezellige maar competitieve karatebelevenis voor jong en oud.

De resultaten, alsook enkele foto's van de prijsuitreiking, kan je op deze pagina vinden.

Bericht geplaatst op 21 januari 2013

 

Provinciale training

De eerste provinciale training van het nieuwe jaar vindt plaats op donderdag 17 januari 2013. Afspraak om 19u30 in de dojo te Zwartberg.

Bericht geplaatst op 9 januari 2013

 

Naka Sensei in Zwartberg

 

Op donderdag 8 november jongstleden bracht Naka Sensei (rechts op de foto) een bezoek aan de dojo van Asahi Karate Genk. Naka Sensei, door Gneo Sensei omschreven als de Brad Pitt van de JKA met films als Kuro-Obi, High-Kick Girl en Karate Girl op zijn naam, verzorgde een schitterende techniektraining die nog lang zal nazinderen bij de talrijke aanwezigen.

Bericht geplaatst op 10 november 2012

 

Stage van Brussel

De Stage van Brussel wordt dit jaar georganiseerd van vrijdag 9 november tot en met zondag 11 november. De belangrijkste lesgevers dit jaar zijn Naka Sensei, Ohta Sensei, Gneo Sensei en Sawada Sensei. Plaats van het gebeuren: Sportcomplex VUB, Triomflaan te 1050 Brussel (Elsene). Meer informatie over de stage en de trainingsuren vind je hier.

Opgelet: deelnemers aan de Stage van Brussel kunnen gebruik maken van de parking aan het sportcomplex, maar de toegang tot de universitaire campus (via ingang 6) vereist het gebruik van een speciale barcode die je hier kan downloaden.

Bericht geplaatst op 25 oktober 2012

 

Beker van Limburg 2012

Op zaterdag 13 oktober jongstleden organiseerde JKA Limburg tezamen met Nakayama Dojo Heers de Beker van Limburg 2012. Een zestigtal deelnemende jongeren streed op sportieve wijze voor de felbegeerde beker en zorgde op die manier voor een fijne karate-namiddag voor alle aanwezigen. De resultaten vind je op deze pagina.

Bericht geplaatst op 25 oktober 2012

 

Trainen met Kawawada Sensei

Op donderdag 22 november 2012 komt Kawawada Sensei, 7de Dan JKA en hoofdlesgever in de Hoitsugan dojo van wijlen Nakayama Sensei, een speciale training geven in de dojo van Asahi Genk te Zwartberg. Wie erbij wil zijn, bevestigt dit best vóór 1 november bij Robby. Deze training begint om 19u00.

Bericht geplaatst op 19 oktober 2012

 

Trainen met Naka Sensei

In november komen twee JKA lesgevers van wereldklasse naar onze provincie. De eerste is Naka Sensei, 7de Dan JKA. Hij zal op donderdag 8 november een speciale training geven in de Dojo van Asahi Genk.  Wie erbij wil zijn, stuurt best vóór 25 oktober een mailtje naar Robby. Aanvang van deze unieke training: 19u00.

Bericht geplaatst op 19 oktober 2012

 

Trainen met Ochi Sensei

Ochi Sensei, 8ste Dan JKA en hoofdlesgever van JKA Europa, zal op maandag 24 september een speciale training geven in de Dojo van Asahi Genk. Wie erbij wil zijn, stuurt best even een mailtje naar Robby. En ook belangrijk: deze training met Ochi Sensei begint om 19u00.

Bericht geplaatst op 28 augustus 2012

 

Najaarsactiviteiten voor de jeugd: Beker van Limburg 2012

JKA Limburg en Nakayama Dojo Heers organiseren op zaterdag 13 oktober de Beker van Limburg 2012. Deze wedstrijd voor de jeugd vindt plaats in de Gemeentelijke Sporthal, Raes van Heerslaan 2 te 3870 Heers. De wedstrijd begint om 14u00.

Bericht geplaatst op 15 augustus 2012

 

Najaarsactiviteiten voor de jeugd: provinciale training

De volgende provinciale jeugd- en beloftentraining vindt plaats op zaterdag 22 september. Locatie: Sporthal Den Uyt, Rode Kruislaan 20 te 2400 Mol. De training begint om 14u00.

Bericht geplaatst op 15 augustus 2012

 

Verandering locatie extra provinciale training voor de jeugd

De extra provinciale training voor de jeugd die op zaterdag 23 juni georganiseerd wordt in samenwerking met Académy Karaté Leponce, zal niet plaatsvinden in Juprelle zoals eerder bericht werd, maar wel in IPES (l'Institut Provincial d'Enseignement Secondaire de Seraing), 240, Avenue du Centenaire te 4102 Ougrée (Seraing). De jeugdtraining begint om 10u00, de vriendschappelijke wedstrijd om 12u00.

Bericht geplaatst op 8 juni 2012

 

Provinciale training juni

De provinciale training voor juni vindt plaats op donderdag 14 juni 2012.

Bericht geplaatst op 1 juni 2012

 

Provinciale jeugdtraining

Afgelopen weekend, op zaterdag 26 mei, werd er voor de jongeren van de Limburgse clubs een provinciale jeugdtraining georganiseerd. Deze vond plaats in de dojo van Asahi Genk te Zwartberg. Enkele sfeerbeelden...

      

Bericht geplaatst op 30 mei 2012

 

Internationale JKA-Stage S. Miyazaki

De internationale stage van Gent zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Plaats van het gebeuren: Rijksuniversitair Sportcentrum, Watersportlaan te Gent. Internationale lesgevers van dienst zijn Ochi Sensei, Ohta Sensei, Fukami Sensei en Tsuchii Sensei. Gneo Sensei en Sawada Sensei zullen uiteraard ook van de partij zijn. Meer informatie over de stage vind je hier.

Bericht geplaatst op 25 mei 2012

 

Asahi Karate Hasselt wordt 40 en bouwt een feestje

Lees het verslag en bekijk de foto's op www.jkahasselt.be

Bericht geplaatst op 6 mei 2012

 

Tornooi van Zaventem        

       

Op zaterdag 21 april organiseerde JKA Shotokan Karate Zaventem voor de 19de keer het Tornooi van Zaventem. Onze provincie werd vertegenwoordigd door Kelly Kaluzny, Astrid Martens, Jean-Paul Mele en Niki Timmermans. Bij de dames kon Astrid zich wel plaatsen voor de finale kata scholieren, maar zij slaagde er niet in een podiumplaats te veroveren. Bij de heren konden zowel Jean-Paul als Niki in hun respectievelijke leeftijdsklasse beslag leggen op de 3de plaats kumite. Een mooi resultaat. 

Bericht geplaatst op 23 april 2012

 

Extra provinciale training + vriendschappelijke wedstrijd voor de jeugd

Op zaterdag 23 juni wordt er in samenwerking met Académy Karaté Leponce een extra provinciale training georganiseerd voor onze jeugd. De training begint om 10u00 en wordt gevolgd door een korte vriendschappelijke wedstrijd. Plaats van het gebeuren: Hall Omnisport de Slins, 61 rue du Chainay te 4450 Juprelle (nabij Glons, niet ver van afrit 33 op de E313).

Bericht geplaatst op 22 april 2012

 

JKA Europees Karate Kampioenschap 2012 (Praag)

Gisteren, zaterdag 31 maart, werden de Europese JKA Kampioenschappen voor volwassenen gehouden te Praag. De Belgische nationale ploeg o.l.v. coach Marc Barone toonde zich van haar beste kant en behaalde acht finaleplaatsen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn: 2 gouden medailles, 2 zilveren en 2 bronzen medailles en tweemaal een vierde plaats. Een schitterend resultaat dat een welgemeende proficiat verdient voor coach en kampers!

Bericht geplaatst op 1 april 2012

 

Provinciale jeugd- en beloftentraining

Op zaterdag 11 februari werd de eerste provinciale jeugd- en beloftentraining van 2012 georganiseerd. Zo'n 25 jongeren uit 4 verschillende clubs hadden het barre winterweer getrotseerd en waren afgezakt naar de dojo van Asahi Genk te Zwartberg. Zij kregen les van Rob Kaluzny Sensei (6° Dan JKA) en Yves Leenaers Sensei (3° Dan JKA).

 

Het geheel werd afgerond met de uitgestelde wedstrijd van het provinciaal kampioenschap kata voor ploegen. Bekijk de foto's en de resultaten.

Bericht geplaatst op 11 februari 2012

 

Kanreki

Deze maand wordt Sawada Sensei 60 jaar en dat was reden genoeg voor JKA Limburg om hem vorige week donderdag na de provinciale training op gepaste wijze in de bloemetjes te zetten.

In Japan heeft de zestigste verjaardag echter nog een belangrijke betekenis. Sawada Sensei verklaart: "Kanreki of het bereiken van de leeftijd van 60 jaar was een belangrijke mijlpaal in de Japanse cultuur: wanneer men zestig werd, was het ogenblik aangebroken om afscheid nemen van zijn professionele en sociale verantwoordelijkheden. Men zou kanreki dus kunnen vergelijken met de officiële pensioengerechtigde leeftijd in België, maar kanreki is veel méér dan dat", legt sensei uit, "het betekent dat je een volledige cyclus van de traditionele zestigjarige Japanse kalender doorlopen hebt en dat je persoonlijke levenscyclus terugkeert naar het ogenblik van je geboorte. Vandaar dat kanreki een beetje beschouwd wordt als een wedergeboorte, de start van een nieuwe levenscyclus en de aanvang van je tweede jeugd."

Bericht geplaatst op 6 februari 2012

 

Internationale stage Louvain-la-Neuve

Het programma van de stage, die zoals altijd gehouden wordt tijdens het Paasweekend, werd dit weekend bekendgemaakt. Gastlesgevers dit jaar zijn Mori Sensei, Kawawada Sensei, Bura Sensei en Shimizu Sensei. Hier vind je alle informatie over de stage en de inschrijvingstarieven.

Bericht geplaatst op 5 februari 2012

 

Provinciaal Jeugdkampioenschap 2012

Op zaterdag 21 januari organiseerde JKA Limburg tezamen met karateclub Gankaku Heusden het Limburgs Jeugdkampioenschap Karate in sporthal Olympia te Heusden. 54 gemotiveerde jongeren gaven het beste van zichzelf en streden voor een medaille in 4 verschillende leeftijdscategorieën: pupillen, preminiemen, miniemen en kadetten/scholieren. 

De resultaten vind je op deze pagina terwijl je de foto's kan bekijken in dit fotoalbum.

 

Yomanzdevz if you can't afford a shoe just buy another one. There are plenty of sick shoes for really cheap. Buying fakes puts more fakes in the market and it's harder for people to buy authentic. Like he said, you're ruining the sneaker game for resellers but also for sneakerheads

 

Yes, they should exist, and it's a good thing that they do. Some people would love to have the latest brand of shoe or clothing but cannot choose not to spend 500+ dollars and more on a pair of shoes. Wear with confidence and don't sell replicas as real inventory or lie about replicas, though

Bericht geplaatst op 4 februari 2012